Antena 3 CNN Life Realizează un machiaj de excepție cu ajutorul gamei de cosmetice online oferite de Pandera

Realizează un machiaj de excepție cu ajutorul gamei de cosmetice online oferite de Pandera

Realizează un machiaj de excepție cu ajutorul gamei de cosmetice online oferite de Pandera
22 Aug 2018   •   16:35

Orice make-up profesional poate ajuta o femeie să își contureze cu eleganță frumoasele trăsături ale chipului. Este necesar desigur ca produsele cosmetice folosite să fie calitative, dar și ca aplicarea să fie realizată corespunzător.

Nu este deloc dificil a observa diferența dintre un machiaj de calitate și unul care cel mai probabil nu va rezista nici până la jumătatea zilei sau a evenimentului la care se participă. Când sunt necesare retușuri destul de frecvent este semnul de neignorat că trebuie înlocuite produsele utilizate cu altele mai calitative. În acest sens, Pandera - magazin online dedicat femeilor, propune o varietate de cosmetice, menite să asigure machiaje rezistente. Reușesc aceastea să facă marea diferență prin faptul că au la bază ingrediente atent alese, care nu doar că definesc în mod corect trăsăturile feței, dar totodată sunt prietenoase cu tenul.

Ghid pentru efectuarea unui make up fără cusur

Iată care sunt recomandările acestor specialiști vis a vis de un machiaj impecabil, care să reziste pe întreaga perioadă a zilei, respectiv a unui eveniment, fără a fi necesare retușuri frecvente.

  • Pregătirea tenului

Este necesar ca tenul să fie curățat corespunzător înainte de aplicarea cosmeticelor. Utilizarea unui lapte demachiant de calitate este ideală, respectiv a apei micelare pentru a curăța pielea.

  • Aplicarea cremei pentru hidratare

Acest pas este necesar în ideea de a preveni aspectul deshidratat al pielii, respectiv cutele adânci.

  • Aplicarea bazei de machiaj și a fondului de ten

Atunci când baza de machiaj este calitativă, make-up-ul va rezista pentru mai mult timp. După aplicarea primului strat, urmează aplicarea fondului de ten. Experții Pandera recomandă utilizarea unei pensule speciale sau a unui burete special conceput pentru aplicarea de cosmetice online oferite de Pandera.

Culoarea fondului trebuie aleasă prin raportarea la ten, atât în ceea ce privește nuanța, cât și textura. În acest sens, Pandera pune la dispoziție o gamă variată de produse marca Focallure, renumite pentru aspectul neted și natural ce îl conferă pielii.

De asemenea este important a utiliza o cantitate potrivită de fond de ten. Este în fond detaliul care va face diferența în cele din urmă dintre un machiaj reușit și unul ce necesită îmbunătățiri. Potrivit specialiștilor, este suficientă o cantitate echivalentă cu un bob de mazăre.

  • Utilizarea unui anticearcăn

Se recomandă un ton mai deschis decât al fondului de ten. Cearcănele sunt cel mai eficient estompate cu ajutorul unui anticearcăn cu tentă de verde, respectiv cu unul în nuanță roz.

  • Aplicarea pudrei

Următorul strat de machiaj este reprezentat de pudră. Aceasta trebuie să fie aplicată într-un strat subțire și are rolul de a fixa machiajul. Sunt recomandate mișcările lejere, care să nu încarce tenul.

 

  • Conturarea sprâncenelor

Este de preferat a fi într-o nuanță mai deschisă decât a părului. Reprezintă modalitatea optimă de a păstra tonul corespunzător indiferent dacă produsul cosmetic utilizat este un creion sau altul. Mișcările ușoare sunt necesare pentru un aspect cât mai natural.

  • Machiajul ochilor

Ulterior aplicării primer-ului, urmează cea a fardului. Pandera recomanadă o gamă completă de farduri care să estompeze posibilele riduri și cute. Nu în ultimul rând urmează aplicarea mascarei. Pe site găsesc cele interesate soluții complete pentru machiajul ochilor – palete de farduri, glitter pulbere, glitter lichid, gene magnetice, eyeliner, creion pentru sprâncene, dar și ser pentru creșterea genelor. Produsele de machiaj sunt disponibile în variante de culori multiple, astfel ca fiecare preferință să fie satisfăcută.

  • Rujul și fardul de obraz

Este necesar un fard de obraz care să ofere un aspect natural întregului machiaj. Ies în evidență nuanțele nu foarte intense. Se aplică acesta în linie - de la colțul superior al urechii și până la colțul exterior al buzelor.

În ceea ce privește rujul, există un ghid întreg despre cum trebuie ales și cum e recomandat a fi aplicat. Cei de la Pandera recomandă pensula specială pentru aplicarea sa, pe care de altfel o și pune la dispoziție pe site. Constituie modalitatea optimă pentru a întinde produsul perfect, fără a risca încărcarea buzelor. Desigur că înainte este bine să fie folosit și un creion pentru conturarea acestora.

Pentru ca machiajul să reziste pentru un timp cât mai îndelungat, nu în cele din urmă este bine să se folosească apa termală – pentru o fixare optimă. Cât despre soluțiile calitive ideale, cele interesate găsesc produse cosmetice online oferite de Pandera.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close