Antena 3 CNN Life Sacrificiul pe care îl face Neti Sandu de un sfert de veac, pentru a prezenta horoscopul: ”Nu mai aud, nu mai sunt receptivă”

Sacrificiul pe care îl face Neti Sandu de un sfert de veac, pentru a prezenta horoscopul: ”Nu mai aud, nu mai sunt receptivă”

Pare să fie horoscopista cea mai cunoscută a românilor, pentru că o ştiu la fel de foarte mulţi ani. Despre Neti Sandu este vorba, vedeta care prezintă horoscopul de un sfert de secol.

Sacrificiul pe care îl face Neti Sandu de un sfert de veac, pentru a prezenta horoscopul: ”Nu mai aud, nu mai sunt receptivă”
Sursa foto: Facebook/Neti Sandu
de Milena Niță    |    09 Aug 2020   •   13:40

Un mare secret care planează în jurul lui Neti Sandu, în vârstă de 61 de ani, este cel legat de coafura sa. Freza ei este aceeaşi de ani de zile şi mulţi oameni s-au întrebat dacă nu cumva vedeta poartă perucă. Deşi Neti Sandu a negat acest lucru, sunt unii care tot nu cred.

Neti Sandu: Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă

"Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat!", a comentat Neti Sandu, despre coafura sa, potrivit wowbiz.ro.

În ce priveşte programul său, horoscopista spune că de 25 de ani şi-a format un ritual, pentru că nu îi este uşor să se trezească zilnic la 2.30 dimineaţa.

Neti Sandu: Mă culc la 19, că mă trezesc la 2.30

"Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. 

Mă culc devreme, la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Și fac asta de 25 de ani. Ideea e așa: dacă te dozezi cum trebuie, până la urmă reziști", a povestit Neti Sandu.
 

×
Subiecte în articol: neti sandu coafura
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close