Antena 3 CNN Life Sărut de toamnă: rujurile Maybelline

Sărut de toamnă: rujurile Maybelline

Colecția Maybelline include produse pentru buze, rujuri lichide cu efecte mate și lucioase.  Marca a început să producă ruj în anii 1970. De atunci, formulele, nuanțele și texturile s-au schimbat foarte mult, dar popularitatea produselor pentru buze Maybelline rămâne neschimbată. Mai jos vă propunem 4 dintre colecțiile care au devenit bestsellere.

Sărut de toamnă: rujurile Maybelline
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2020   •   10:19

Color Sensational Matte

Unghiul tăiat al rujului este conceput pentru a acoperi literalmente buzele pe măsură ce este aplicat - acest lucru ajută la obținerea unui finisaj îngrijit din prima aplicare. Dar dacă nu sunteți foarte încrezută în aplicare, atunci este mai bine să accentuați în prealabil conturul buzelor cu un creion. Dacă vă doriți un finisaj mai mat? Întindeți produsul într-un singur strat, apoi ștergeți ușor buzele cu un șervețel. Pentru a oferi buzelor o nuanță foarte deschisă, aplicați puțin pe centrul buzelor și răspândiți cu vârful degetelor în lateral o cantitate mai mică de ruj Maybelline. Datorită faptului că pigmentul este mat, efectul va fi cât se poate de natural. Rujul se menține ferm. Culoarea se desprinde de pe buze foarte uniform. Rujul nu usucă buzele datorită formulei sale hidratante.

Color Sensational

Rujul perfect pentru fiecare zi - nici prea lucios, nici prea mat. Se răspândește ușor: textura este moale, cremoasă, lasă o senzație plăcută pe buze. Produsul îndeplinește nu numai o funcție decorativă, ci și îngrijitoare: formula include miere și uleiuri naturale, care hidratează și hrănesc perfect pielea sensibilă a buzelor. Aplicați într-un singur strat pentru un aspect natural. Dacă doriți să obțineți o acoperire mai groasă și o culoare mai bogată, aplicați rujul în mai multe straturi - de preferință cu o pensulă specială.

Vivid Matte

Cel mai popular ruj lichid din colecția Maybelline. Aplicatorul lung și plat amintește de o mică spatulă. Cu ajutorul acestuia, este ușor să distribuiți uniform produsul. Textura este groasă, densă și cremoasă. Rujul se așează exact de la primul strat. Dacă aplicați acest ruj lichid în mod tradițional, atunci finisajul se va dovedi a fi nu prea mat, ci mai degrabă clasic. Puteți obține un finisaj mai catifelat aplicând un prosop subțire de hârtie pe buze - absoarbe excesul de pigment, iar rezultatul va fi unul mai mat.

Super Stay Matte Ink

Ruj lichid super durabil, cu finisaj mat. Aplicatorul lung convenabil vă permite nu numai să aplicați cu precizie produsul, ci și să conturați buzele. Rujul are o consistență foarte lichidă, așa că nu puneți prea mult produs pe aplicator.

Aplicați rujul mai întâi într-un singur strat și așteptați aproximativ un minut pentru ca rujul să se „seteze”. Apoi acoperiți cu un al doilea strat: acum acoperirea va fi uniformă și fără goluri. Acest ruj nu se teme de nici un test: va rezista ferm până la 16 ore, iar aroma de bomboane a acestuia, care se simte pe buze mult timp, merită o atenție specială.

Se spune că o femeie ce poartă un ruj roșu poate cuceri lumea. Chiar dacă nu sunteți dispusă să o faceți, puteți alege o altă nuanță, pentru a arată senzațional.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close