Antena 3 CNN Life Sfatul unei amante de profesie: Cum îți dai seama că el are deja pe cineva

Sfatul unei amante de profesie: Cum îți dai seama că el are deja pe cineva

Sfatul unei amante de profesie: Cum îți dai seama că el are deja pe cineva
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Noi 2018   •   22:55

Una dintre cele mai cautate amante profesioniste a dezvaluit ce semne tradeaza un partener care are deja pe cineva care il asteapta acasa.

"Vreau ca femeile sa stie ca sunt mintite. Deschide-ti inima si constientizeaza ca totul se întâmpla cu un motiv." JeanMarie s-a înscris în SeekingArrangement dupa ce a fost înselata de fostul sot, astfel ca femeia cunoaste detaliile care îi dau de gol pe partenerii din ambele tabere, potrivit feminis.ro.

Principalul semn ca partenerul are pe altcineva este telefonul. Orice modificare în ceea ce priveste frecventa si modul de utilizare a telefonului trebuie analizata în profunzime. Daca îsi verifica telefonul mai des, ascunde ecranul telefonului sau îl blocheaza desi înainte nu facea acest lucru, s-ar putea ca partenerul sa aiba pe altcineva.
 "O alta metoda pe care îmi place sa o pun în aplicare este folosind un profil de Instagram sau Facebook, cu ajutorul careia ma prefac ca sunt o anume persoana de sex feminin si vad daca si în ce fel îmi raspunde. Asigura-te ca fotografia de profil e sexy. Cel mai bine apelezi la ajutorul unei prietene si sa te folosesti de imaginile ei, pentru a nu avea probleme."

Un alt semn pe care ar trebui sa îl iei în calcul este faptul ca nu vorbeste despre familia lui si nici despre prieteni. Problematic ar putea fi si faptul ca evita sa faca plati folosind cardul, fiindca acesta ar putea fi monitorizat de cealalta partenera.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close