Antena 3 CNN Life Și bătută, și cu banii luați. O tânără din București a trăit spaima vieții după ce un șofer și-a ieșit din minți: ”M-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii și m-a trântit pe jos în stradă!” 

Și bătută, și cu banii luați. O tânără din București a trăit spaima vieții după ce un șofer și-a ieșit din minți: ”M-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii și m-a trântit pe jos în stradă!” 

O tânără din Capitală a trecut prin clipe groaznice când nu își închipuia. Fata a luat o cursă de ride-sharing și cursa s-a transformat într-un coșmar.

Și bătută, și cu banii luați. O tânără din București a trăit spaima vieții după ce un șofer și-a ieșit din minți: ”M-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii și m-a trântit pe jos în stradă!” 
31 Ian 2020   •   10:36

Ea este Teodora. Fata a comandat o mașină printr-o aplicație de ride-sharing și a așteptat liniștită să îi vină șoferul la locație. Ce avea să urmeze e o călătorie în lumea absurdului: șoferul i-a anulat comanda cu ea în mașină pe motiv de, atenție, NEPREZENTARE (?!?), apoi i-a cerut să coboare, a fost bruscată, bătută și, pe deasupra, Teodora a plătit ‘deranjul’. Nu, nu e banc. Aplicația Bolt i-a ‘tras’ și banii de pe card pentru ‘servicii’. Curioși să aflați de cine trebuie să vă feriți la comandă? Mai bine să o lăsăm pe Teodora să vă povestească.

“Azi, în jurul orei 14.00, comand un Bolt în Sector 4, la cafeneaua ONG-ului la care lucrez. Așteptam un VW Jetta cu numere de Mureș, condus de Adrian.

Mă uit stânga-dreapta, nimic. Îl sun pe șofer, îmi închide. În aplicație îmi scria că șoferul mi-a anulat cursa pe motiv de neprezentare și că mi s-a extras din cont o sumă din oficiu.

Mă grăbeam. Comand o altă mașină. Tot el îmi acceptă cursa. Îl sun iar.

Unde sunteți?

Pe Șerban Vodă.

Eu v-am chemat pe Petru Cercel. Bine. Vă caut.

Mi-am dat seama că nu l-am văzut de prima dată pentru că, nu doar că nu a venit la punctul indicat, dar avea și alte numere de înmatriculare

Urc în mașină.

• Domnule, de ce ați anulat cursa și mi-ați încasat banii dacă nu ați venit unde am pus pin-ul și mai aveți și alte numere de înmatriculare decât cele din aplicație? Cum era să vă găsesc?

Continuarea poveștii AICI.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close