Antena 3 CNN Life Știinţă Moartea i-a împins să se joace de-a Dumnezeu. Au plătit 155.000 de dolari pentru ceva care a controversat lumea

Moartea i-a împins să se joace de-a Dumnezeu. Au plătit 155.000 de dolari pentru ceva care a controversat lumea

Moartea i-a împins să se joace de-a Dumnezeu. Au plătit 155.000 de dolari pentru ceva care a controversat lumea
de O.P.    |    09 Mai 2012   •   13:26

Atunci când au aflat că un membru al familiei lor suferă de cancer, doi soţi pur şi simplu nu s-au putut obişnui cu ideea că aveau să piardă o fiinţă atât de dragă lor.

Astfel, atunci când Lacelot - labradorul lor - a fost diagnosticat cu cancer, Edgar şi Nina Otto s-au gândit foarte departe. Ştiau că prietenul lor necuvântător avea să moară, aşa că i-au prelevat mai multe probe ADN, pe care le-au trimis la clinica Bio Arts cu rugămintea de a-l clona atunci când avea să moară.

"Era mult prea mic atunci când a murit, şi nu ne puteam obişnui cu pierderea lui. Era ca un copil pentru noi. Am fi făcut orice pentru a-l aduce printre noi. Şi am facut-o", a declarat Nina Otto.

Cei doi americani au dat 155.000 de dolari pentru procesul de clonare, care a fost finalizat în Corea, iar Lancelot a venit din nou pe lume în 2009. Stăpânii lui l-au numit Lancelot Encore şi spun că are aceleaşi "apucături" ca şi fostul lor animal de companie, scrie Daily Mail.




×
Subiecte în articol: clonare animale
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close