Antena 3 CNN Life Știinţă Trenul cu care ai putea ajunge de la București la Ploiești în opt minute

Trenul cu care ai putea ajunge de la București la Ploiești în opt minute

Trenul cu care ai putea ajunge de la București la Ploiești în opt minute
21 Sep 2015   •   12:38

Hyperloop, unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale lui Elon Musk, este prezentat într-un nou material video pe YouTube, scrie playtech.ro.

”Va schimba lumea” este una dintre cele mai curajoase afirmații pe care le putem vedea în cel mai nou videoclip de prezentare pentru Hyperloop. Trenul dezvoltat de compania lui Elon Musk ar putea, într-adevăr, să aibă un impact uriaș asupra societății noastre. Conform VentureBeat, distanța dintre Los Angeles și San Francisco, aproximativ 600 de kilometri, va putea fi parcursă în nu mai mult de o jumătate de oră. După cum declară unul dintre angajați, Hyperloop îți va permite ”să locuiești unde vrei și să muncești unde vrei”.

Musk a spus în 2013 că n-ar avea nevoie decât de 6 miliarde de dolari ca să creeze primele circuite. De asemenea, energia ar veni de la Soare și vorbim de un sistem similar trenului Maglev care folosește principiul de respingere dintre doi magneți. „Dacă ar fi prioritatea mea, probabil că aş finaliza proiectul într-un an sau doi“, a menţionat Musk în 2013, când a prezentat planurile.

Mai multe, pe playtech..ro.

×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close