Antena 3 CNN Life Tratament minune pentru 100 de boli? Se spune că asta îți transformă organismul!

Tratament minune pentru 100 de boli? Se spune că asta îți transformă organismul!

Tratament minune pentru 100 de boli? Se spune că asta îți transformă organismul!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Noi 2018   •   17:58

Folosit de egipteni inca de acum 5000 de ani pentru a-si mentine sanatatea organismului, acest elixir nu numai ca curata organismul de toxine, dar tine bolile la distanta si ofera energie.

Sucul de iarba de grau – clorofila din iarba de grau are capacitatea de a ajunge in tesuturi pe care le poate reinnoi. Aceasta neutralizeaza toxinele din corp si detoxifica ficatul. In plus, contrabalanseaza nivelul zaharului in sange.

Enzimele si aminoacizii prezenti in sucul de grau ne pot proteja de carginogene mai mult decat orice medicament aflat in lume. Intaresc celulele, detoxifica ficatul si sangele, neutralizeaza chimic orice mediu poluant din corpul nostru.

Lupta impotriva tumorilor si neutralizeaza tumorile.Transforma corpul intr-un mediu alcalin, in care boala nu se poate dezvolta. Abudenta de minerale alcaline elimina mediul foarte acid din corpul nostru. Contine toate mineralele de care omul are nevoie si vitamine, A, complexul de vit. B, C, E and K.

Reduce presiunea arterială, dilatând în tranzitul lui căile prin care sângele circulă. Stimulează glanda tiroidă controlând obezitatea şi tot ce ţine de funcţia acestei glande.

Dublează numărul  celulelor roşii. Dr. Bernard Jensen a făcut un experiment prin care a ajuns la concluzia că nimic din lume nu poate ajuta la sănătatea sângelui aşa cum reuşeşte sucul de grâu sau sucurile din frunze verzi.Clismele cu suc verde sunt extrem de indicate. În caz de boală, elimină toxinele aflate în intestinul gros de ani buni.

Sucul de grâu este benefic pentru orice boală a sângelui.

Sucul de grâu este recomandat diabeticilor chiar dacă este foarte dulce. are efecte inverse, miscorand zaharul din sange si regland imediat glicemia.

Atenție! Consultați medicul dvs. înainte de a consuma orice preparat naturist!

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close