Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Avortul nu este prima optiune – povestea unei mame care a avut incredere in medicii ginecologi de la Regina Maria

Avortul nu este prima optiune – povestea unei mame care a avut incredere in medicii ginecologi de la Regina Maria

Avortul nu este prima optiune – povestea unei mame care a avut incredere in medicii ginecologi de la Regina Maria
02 Dec 2014   •   16:38

„Viata unei femei care sufera un avort este dura.” – asa isi descrie o mama disparitia chinuitoare pe care a resimtit-o atunci cand a pierdut prima sarcina.

Dupa o frumoasa poveste de dragoste, s-a casatorit si a ramas insarcinata. Din pacate, la 22 de saptamani a pierdut sarcina, din cauza a ceea ce in termeni populari se numeste ”s-a rupt apa”. „A urmat o perioada de depresie cumplita.” – isi aminteste mama. „Plangeam chiar si atunci cand vedeam reclame la televizor cu bebelusi. Insa dupa 6 luni de asteptare, am ramas din nou insarcinata. Atunci m-am hotarat sa schimb doctorul, deoarece se pare ca la prima sarcina nu facusem suficiente teste care ar fi trebuit sa fie facute neaparat. Astfel, intr-o vineri dupa-amiaza am cunoscut-o pe dna Dr. Alina Sirbu, un medic obstetrician de la Regina Maria. Mi-a dat de facut analize, ecografii. A detectat de la inceput ca am trombofilie, drept urmare mi-a recomandat un program medicamentos strict.”

Citeşte articolul integral pe www.reginamaria.ro.

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close