Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum îți protejezi imunitatea organismului pe timp de toamnă?

Cum îți protejezi imunitatea organismului pe timp de toamnă?

Cum îți protejezi imunitatea organismului pe timp de toamnă?
18 Oct 2018   •   11:33

Sănătatea reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre care contează cu adevărat în orice moment. De multe ori uităm de principiile unei sănătăți de fier, fiind concentrați pe activitățile vieții moderne și, prin urmare, uităm să ne alimentăm corespunzător și echilibrat, și astfel imunitatea noastră scade. Ca urmare, mulți dintre noi, de la cei mici și până la cei mari, întâmpinăm simptome ale diverselor boli, care ne creează disconfort.

Cu toate acestea, există câteva lucruri simple care ne pot ajuta să ne îmbunătățim starea fizică și emoțională. Ce trebuie să facem pentru a rămâne sănătoși și fericiți, indiferent de vremea de afară?

Soluții eficiente care îți întăresc imunitatea

Sănătatea și starea de bine trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică, motiv pentru care este bine să avem la îndemână produse de îngrijre pentru sezonul rece cu efecte benefice asupra întăririi și stimulării imunității. Alimentația bogată în fructe și legume, suplimentele alimentare, exercițiile fizice zilnice, hidratarea organismului, atenția axată pe comunitatea din care facem parte, dar și diversele remedii naturiste ne ajută să avem o imunitate de fier.

Copiii, care sunt și cei mai predispuși la afecțiunile sistemului imunitar, trebuie să fie păziți de bolile și răceli care le pot distruge anticorpii. Pe mattca.ro găsești produse destinate tuturor categoriilor de vârstă, ideale pentru sănătatea ta fizică și bunăstarea ta emoțională. Tot ceea ce trebuie să faci este să adopți un stil de viață sănătos și echilibrat pentru ca întreg organismul tău să funcționeze la nivelul optim.

Ce suplimente introduci în dieta copiilor?

Din primii ani de viață trebuie să introduci în alimentația celor mici suplimente alimentare bazate pe vitamine, minerale, fibre, acizi grași esențiali, cu rolul de a le forma și consolida imunitatea la copii. Și, odată cu integrarea acestora în colectivitate (cămin, grădiniță, școală sau cercuri sociale) poți să le oferi Secom First Defense cu argint coloidal, considerat un sistem imunitar secundar pentru copii. Acesta are un puternic efect antibacterian, antiviral și antifungic, fiind tipul de produs pe care îl poți comanda direct online din magazinul de specialitate.

Odihna suficientă, regulile de igienă, modul de alimentație, exercițiile fizice și aportul de apă trebuie să facă parte din metodele de protejare a sistemului imunitar împotriva bacteriilor sau a virușilor. Iar dacă cel mic încă protestează, atunci alege o metodă revoluționară de tratament cu aerosoli, pe care o poți folosi chiar și acasă, obținând mereu rezultate eficiente, bazată pe Joycare - aparatul de aerosoli cu ultrasunete. Prin puterea sa bactericidă și absorbantă asupra bacteriilor, a virușilor și a toxinelor, acest aparat imunizează organismul și crește rezistența acestuia la infecțiile apărute la nivelul aparatului respirator.

Suplimentele alimentare – oricând un ajutor de nădejde

Desigur, nu doar aceste soluții sunt eficiente. Pentru un sistem imunitar puternic încă de mic, urmează un curs simplu de imunizare pentru copii, care conține Wellmune, cel mai studiat constituent activ pentru imunitate. Este vorba despre Sunwawe Imunice 10 Days:10 zile pe lună, timp de 3 luni consecutiv, sunt ideale pentru a crește imunitatea, a preveni infecțiile tractului respirator și a reduce manifestările asociate răcelilor. Conținutul ridicat de vitamine și minerale face ca funcțiile sistemului imunitar să fie mult îmbunătățite, iar organismul copilului să fie revigorat, pentru a se bucura de mai mult timp alocat activităților recreative.

Remedii care îți îmbunătățesc starea de sănătate

Sistemul imunitar este instrumentul principal prin care organismul îndepărtează agenții infecțioși, corpurile străine sau virusurile care provoacă boli. Pielea, ficatul, rinichii, sângele și stomacul sunt principalele organe care ocrotesc întregul organism și contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemelor din organism. Nu doar copiii pot avea un sistem imunitar deficitar, ci și adulții sau chiar seniorii.

Mereu într-o farmacie online vei găsi o serie de produse care te pot ajuta să stai departe de boli și răceli, fără a te îngrijora. Vorbim despre produse pentru imunitate la adulți. Produsele sunt 100% originale, provenind de la furnizori și producători autorizați. O sursă constantă de vitamine care să se potrivească cu ritmul alert la care sunt supuși majoritatea adulților este Secom Alive fără fier, un supliment alimentar care îmbină 133 de ingrediente esențiale pentru obținerea unui nivel optim de energie și de imunitate. Dacă încă nu ai introdus acest supliment alimentar în dieta ta, acum este timpul să o faci!

Desigur, nu trebuie să uităm nici de cei mai în vârstă de lângă noi, pentru care putem să le sprijinim imunitatea pe întreg parcursul anului cu o serie de ceaiuri din plante naturale, vitamine și minerale de la cei mai mari și cunoscuți producători, care au în portofoliul lor o gamă variată de ceaiuri și siropuri ideale pentru creșterea imunității. Atât ceaiurile cât și siropurile din plante sunt ușor de administrat și aduc multiple beneficii asupra organismului datorită proprietăților antiinflamatorii și antibacteriene cunoscute: protejarea ficatului de toxine, formarea de noi anticorpi, lupta împotriva unor tipuri de bacterii, virusuri și paraziți.

Deși toamna vine cu o listă bogată de fructe și legume este bine să nu uiți că ai la îndemână una dintre cele mai simple modalități de a-ți susține sistemul imunitar. O farmacie online românească, cu o echipă specializată în domeniu, farmaciști cu o vastă experiență, care oferă servicii de livrare în peste 32 de țări, dar și o experiență de peste 27 de ani în recomandarea suplimentelor alimentare.

Alege brandul Mattca ca aliat constant pentru o sănătate de fier!

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close