Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETĂ. Alimentele pe care trebuie să le introduci în dieta zilnică pentru a scăpa de kilogramele în plus

DIETĂ. Alimentele pe care trebuie să le introduci în dieta zilnică pentru a scăpa de kilogramele în plus

DIETĂ. Alimentele pe care trebuie să le introduci în dieta zilnică pentru a scăpa de kilogramele în plus
Sursa foto: Pixabay
15 Iun 2019   •   16:14

DIETA. Pentru a da jos kilogramele în plus, nu este necesar să ții o dietă strictă, ci doar să introduci câteva alimente sănătoase în alimentația de zi cu zi. 

DIETA Roșii și ardeii: ambele sunt pline de vitaminele A și C și sărace în calorii. Te vor umple repede și îți vor da senzația de sațietate, deci nu vei mai fi tentat să mănanci alte alimente bogate în calorii. Folosește-le în supe, salate și tocănițe. 

Căpșunile și fructele de pădure: sunt bogate în antioxidanți și îți vor tăia pofta de dulce. Sunt o sursă excelentă de fibre și foarte sărace în calorii. 

DIETA Iaurturi: sunt pline de calciu, vor oferi senzația de sațietate și vor întări oasele. Iaurturile sunt și sărace în calorii și pot fi combinate cu fructe, nuci și miere. 

Fasolea: este foarte bogată în proteine și poate fi gătită în multe feluri, precum și adăugată în salate și ciorbe. Fasolea este o variantă excententă pentru o dietă vegetariană și zilele de post!

DIETA Mango: este dulce, bogat în fibre și slab în calorii, cu doar 135 de calorii într-un fruct. Este ideal de adăugat în iaurturi, de mâncat între mese sau stors pentru un suc delicios și răcoritor. 

Apă: vara trebuie să ne hidratăm și să bem cel puțin doi litri de apă pe zi! De multe ori este ușor să confundăm foamea cu setea, deci înainte de a ne repezi la frigider este bine să punem mâna pe un pahar cu apă! 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close