Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETA. „Am încercat o dietă vegană timp de 10 săptămâni, și nu mă voi mai întoarce la vechiile obiceiuri alimentare” 

DIETA. „Am încercat o dietă vegană timp de 10 săptămâni, și nu mă voi mai întoarce la vechiile obiceiuri alimentare” 

DIETA. „Am încercat o dietă vegană timp de 10 săptămâni, și nu mă voi mai întoarce la vechiile obiceiuri alimentare” 
07 Ian 2019   •   13:12

DIETA. Dacă acum câțiva ani lumea nu știa foarte bine ce înseamnă o dietă vegană, în ultimii ani acest stil de viață a început să fie din ce în ce mai popular. Dacă înainte veganii erau criticați, acum cei care urmează o dietă pe bază de plente, și au renunțat la produse animale, sunt felicitați de cei din jur pentru alegerea sănătoasă pe care au făcut-o.  

DIETA Pentru a testa beneficiile asociate cu aceata dietă, Olicia Petter, reporter pentru The Independent, a decis să devină vegană și să simtă pe propria piele cum acest stil de viață, atât de lăudat, îți poate schimba viața.  

DIETA La începutul experimentului, aceasta nu a crezut că va rezista nici măcar o zi ca vegană. Iubirea ei pentru brânzeturi era mult prea mare, iar pizza părea un aliment la care îi era imposibil să renunțe. După ce a început să vadă rezultatele unei astfel de diete însă, și-a dat seama că nu se va întoarce niciodată la vechiile obiceiuri alimentare. 

DIETA Aceasta mărturisește că digestia i s-a îmbunătățit imediat și chiar dacă nu mânca mai multe sau mai puține calorii decât înainte, nu se mai simțea deloc balonata, și avea un tranzit mai rapid. În puținele cazuri în care mânca prea mult seara, spre deosebire de vremurile în care mânca produse animale, și se treazea simțindu-se balonată și obosită, excesul de alimente vegane părea să dispară ca prin minune a doua zi.  

DIETA Nivelul de energie i-a crescut, și datorită noii alimentații nu mai simțea nevoia de câteva cafele pe zi. Spre mare ei surprindere, acum se trezește în fiecare dimineață înaintea alarmei, perfect odihnită pentru ziua ce o așteaptă.  

DIETA Olicia spune că datorită alimentației mai sănătoase, pielea i s-a luminat, și a început să primească nenumărate complimente legate de tenul ei strălucitor. Acum, poartă mai puțin machiaj, pentru a își arăta pielea perfectă celor din jur.  

DIETA În ultimul rând, jurnalista spune că spre marea ei surprindere, a învățat că poate să se răsfețe și în cadrul unei diete vegane. A învățat că sunt multe alimente, precum cartofii prăjiți și Oreo, care pot să îi satisfacă poftele atât de fast-food, cât și de dulce.

Sursă: The Independent

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close