Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce fruct trebuie să mănânci în fiecare dimineață pentru a pierde kilogramele în plus. Este un aliment ieftin și sănătos

Ce fruct trebuie să mănânci în fiecare dimineață pentru a pierde kilogramele în plus. Este un aliment ieftin și sănătos

Ce fruct trebuie să mănânci în fiecare dimineață pentru a pierde kilogramele în plus. Este un aliment ieftin și sănătos
Sursa foto: Sursă: Pixabay.com
03 Oct 2019   •   18:59

DIETĂ. Pentru a pierde kilogramele în plus, japonezii folosesc dieta „bananei de dimineață”. Tot ce trebuie să faci este să mănânci una sau două banane de dimineață, în funcție de cât de foame îți este, iar până după ora 12 să nu mai mănânci nimic. Lângă banană poți bea o cafea, un ceai sau chiar un fresh natural. 

DIETĂ.La pânz și cină poți mânca orice îți dorești, însă este bine să renunți la desert și la băuturile foarte calorice. De exemplu, poți bea un pahar de vin sau vodcă la cină dar nu consuma cocktailuri calorice, sau sucuri pline de zahăr. 

DIETĂ. Banana de dimineață este însă de nelipsit din acestă dietă, pentru că este un fruct plin de fibre dar sărac în calorii, care îți va da energia necesară până la prânz. Dieta a fost creeata de Sumiko Watanabe în Osaka, Japonia, pentru soțul ei, care a reușit să slăbească 16 kilograme urmând acest plan alimentar. 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close