Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETA RINA. Cum să mânânci orice și să slăbești 15 kilograme

DIETA RINA. Cum să mânânci orice și să slăbești 15 kilograme

DIETA RINA. Cum să mânânci orice și să slăbești 15 kilograme
04 Feb 2019   •   13:59

DIETA Poţi mânca ce vrei, cât vrei şi totuşi să slăbeşti? Pare un vis, dar unii spun că se poate. Există însă o condiţie: să nu amesteci alimentele. Ce presupune dieta Rina – un regim alimentar în patru zile.

90 de zile şi 15 kilograme mai puţin printr-o dietă disociată.

DIETA  Ce înseamnă asta? Că în prima zi poţi mânca doar carbohidraţi, în a doua zi doar proteine, în a treia vegetale şi în a patra vitamine – de regulă fructe. Ordinea este mai puţin importantă, ceea ce e important este să nu amesteci alimentele, susţine medicul sportiv care a pus la cale dieta Rina. Ce poate fi consumat şi când în cadrul dietei Rina Potrivit acestuia, consumând un singur tip de alimente într-o zi digestia este mai rapidă şi procesul de pierdere a kilogramelor este accelerat.

DIETA Mai mult decât atât promisiunile includ şi menţinerea noii greutăţi la capătul celor 90 de zile cât trebuie urmat regimul. Dieta Rina este un plan alimenentar organizat pe patru zile. Trebuie urmat timp de 90 de zile cu o pauză la fiecare 29 de zile în care nu se bea decât apă. Totodată, la micul dejun, trebuie consumat un fruct, la alegere, pe lângă cafea sau ceai neîndulcite. Foarte important este să nu se sară peste această masă.

Mai multe, pe Adevărul.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close