Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Produse care par sănătoase, dar nu sunt deloc

Produse care par sănătoase, dar nu sunt deloc

Produse care par sănătoase, dar nu sunt deloc
14 Iul 2015   •   16:58

O mare parte din produsele care se găsesc pe piață conțin foarte multe chimicale, care au rolul de a le păstra mult mai mult timp și de a le face să arate mult mai apetisant decât sunt ele în realitate. Pentru că nu sunt bune pentru sănătate, ar fi bine să le eviți.

Pasta de tomate

Roșiile sunt bogate în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi și a multor afecțiuni, printre care se numără cancerul și obezitatea. În schimb, pasta de tomate din comerț conține foarte mult zahăr, conservanți și arome. Din acest motiv, este bine să eviți consumul acestui produs.

Legumele gătite în uleiuri

Nimeni nu contestă faptul că legumele sunt foarte bune pentru sănătate. Dar, în combinație cu diferite uleiuri nesănătoase, cum sunt cele hidrogenate, atunci când sunt gătite, legumele pot face mai mult rău decât bine organismului.

Salatele din comerț

Dacă vrei să mănânci ceva rapid și sățios, nu da iama în magazine după salatele ambalate. Acestea conțin grăsimi nesănătoase, din cauza maionezei, uleiurilor și a altor ingrediente care le face să aibă un gust apetisant.

Sosurile pentru salate

Consumarea salatelor de legume este o bună modalitate de a-ți lua doza necesară de vitamine, minerale și antioxidanți. În schimb, sosurile pentru salate care se găsesc în comerț pot anula beneficile legumelor, de aceea prepară chiar tu acasă un sos din ulei de măsline, sare, piper și alte condimente. Continuarea aici.

×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close