Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Semnal de alarmă tras de OPC, în pragul postului de Crăciun. Ce conțin, de fapt, produsele de post

Semnal de alarmă tras de OPC, în pragul postului de Crăciun. Ce conțin, de fapt, produsele de post

Semnal de alarmă tras de OPC, în pragul postului de Crăciun. Ce conțin, de fapt, produsele de post
de M.Z.    |    12 Noi 2017   •   08:54

Intrăm curând în postul Crăciunului, dar atenţie la produsele aparent sănătoase! Inpectorii OPC au găsit în magazine fructe mucegăite puse la un loc cu cele bune, dar şi produse vegetale care au văzut doar urme de legume.

De fapt, pateul vegetal conţine cel mai mult ulei şi apă, dar şi aditivi, arome şi doar urme de legume. Brânza vegetală are în compoziţia peste 20% ulei de cocos, apoi arome şi coloranţi. Nici fructele şi legumele proaspete, mai ales cele aduse din import, nu sunt ferite de pericole, potrivit observator.tv.

Inspectorii OPC au descoperit că fructele sunt stropite cu substanţe care pot deveni toxice. În cantităţi mari pot provoca tulburări digestive sau dermatită. Specialiştii recomandă ca fructele şi legumele să fie bine spălate şi pe coajă înainte de consum.

Citiți și Acestea sunt fructele de la supermarket care te pot îmbolnăvi de cancer. Cum recunoști citricele cu pesticide - FOTO

×
Subiecte în articol: post
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close