Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Tunsori şi coafuri care întineresc

Tunsori şi coafuri care întineresc

Tunsori şi coafuri care întineresc
21 Apr 2015   •   16:14

Dupa o anumita varsta, toate femeile isi doresc tunsori si coafuri care sa le intinereasca, care sa scada mai multi ani de pe chipul lor.  

Desi exista preconceptia ca astfel de coafuri necesita investitii masive de bani si timp, adevarul e ca o tunsoare bine efectuata de un profesionist si putina atentie coafarii chiar acasa poate rezulta intr-un look mai tanar! Iata sase tunsori si coafuri care intineresc!

Tunsoare in scari, cu onduleuri.

Actrita americana Jane Fonda are 77 de ani, dar nu ii arata. Dincolo de tratamentele faciale, tunsoarea ei in scari cu onduleuri ii scade in mod semnificativ anii pe care ii are. Mai mult, este usor de realizat acasa. Tot ce trebuie este sa aveti o tunsoare in scari. Dupa spalarea parului, uscati-l cu feonul si cu peria rotunda, de marime medie, ridicand radacinile pentru obtinerea de volum si rotind la varfuri pentru ondulare. Pentru o buna fixare a coafurii, puteti aplica spuma de par inainte de uscare si fixativ dupa.

Coada de cal cu calota

Actrita Tina Fey are 44 de ani, dar are un look de pustoaica si ii sta exceptional. Secretul sta in coada de cal cu calota pe care a adoptat-o. Aceasta coafura poate fi usor realizata acasa pe par mediu sau lung. Tapati usor parul din crestetul capului, apoi prindeti-va o coada de cal si trageti usor de calota pentru obtinerea acele umflaturi care are si efect de inaltare asupra siluetei. Puteti folosi ace de coc pentru aranjarea potrivita a parului in crestet.

Bob jucaus

Actrita americana Viola Davis are 49 de ani, dar acest bob jucaus, ondulat o intinereste cu multi ani. Secretul este sa ondulati parul de lungime medie spre scurt fie cu placa, fie cu ondulatorul, fie prin uscarea cu feonul si o perie subtire, fie chiar cu bigudiuri pentru a obtine onduleurile dorite pe tunsoarea bob. Putin ser pentru varfuri si fixativ o sa va ajute la final sa conturati buclele si sa fixati coafura.

Citeste continuarea si vezi FOTO pe Lyla.ro

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close