Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Uite cum sa ai un abdomen plat intr-o singura zi! Astea sunt mesele pe care trebuie sa le ai obligatoriu

Uite cum sa ai un abdomen plat intr-o singura zi! Astea sunt mesele pe care trebuie sa le ai obligatoriu

Uite cum sa ai un abdomen plat intr-o singura zi! Astea sunt mesele pe care trebuie sa le ai obligatoriu
27 Iul 2015   •   13:01

Daca te-ai saturat sa te trezesti balonata sau sa capeti gaze din cauza mancarii, asta e dieta de o zi pe care trebuie sa o incerci sa vezi cat bine iti face.

Pentru a evita balonarea, trebuie sa mananci de 5 ori, sa bei 6 sau 8 pahare cu apa si sa mesteci fiecare gura de mancare pana cand devine lichida. Evita guma de mestecat, fasolea, legume radacinoase, cafeina, zaharul, alcoolul, graul si sarea. Mananca albusuri, iaurt, fresh de grapefruit si napi.

Micul dejun:
oua, pui afumat, migdale, branza cottage, fulgi de ovaz, afine sau orice fruct de padure mai inchis la culoare, unt de migdale sau de arahide.

Mananca o felie de pâine prăjită integrala cu unt de arahide (sau migdale) sau fulgi de ovaz fierti cu afine (sau orice fruct de padure) sau doua oua fierte tari cu 100 g de fructe. Bea apa cu zeama de lamaie, apoi un ceai verde sau oolong. Incearca sa bei 4 cani de ceai pe zi.

Gustari
pentru dimineata: seminte nesarate si neprajite (caju, migdale etc), legume (telina). Incearca sa mananci 100 g de seminte neprajite cu o clementina sau bete de telina cu unt de arahide.

Pranz: salata (spanac, varza, salata, rucola etc), orez brun, qinoa, somon, oua, ardei, asparagus, rosii, avocado, lamai, ulei de masline, otet, seminte de floarea soarelui.

Mananca varza sau spanac cu rosii cherry, castravete, morcov, avocado, un ou fiert tare, seminte de floarea soarelui, lamaie si otet. Bea ceai de menta sau lamaita.

Gustarea 2:
iaurt natural cu scortisoara sau ghimbir, castraveti, pepene.

Cina:
somon, spanac la aburi sau sote, usturoi, ceai verde, ardei iute, alimente din soia, grapefruit, ghimbir, mix de salata, mix de legume si chimen dulce.

Mananca somon la gratar cu spanac sote in ulei de masline si usturoi. Bea apa.

Aceasta dieta poate fi tinuta timp de 3 zile consecutive, dupa care se face pauza. Incearca sa combini regimul cu cel putin 30 de minute de miscare pe zi. Continuarea aici.

×
Parteneri
Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila
x close