Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Voi cu Voicu. Șapte elemente care ne scurtează viața. Dr. Bojor: „Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul”

Voi cu Voicu. Șapte elemente care ne scurtează viața. Dr. Bojor: „Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul”

Voi cu Voicu. Șapte elemente care ne scurtează viața. Dr. Bojor: „Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul”
09 Dec 2018   •   17:51

Dr. Ovidiu Bojor a prezentat în emisiunea „Voi cu Voicu”  șapte elemente care ne scurtează viața. 

„În primul rând, invidia. E una dintre cele mai negative. În loc să ne bucurăm de succesul prietenilor, colegilor, apare chestia asta.. de ce e mai deștept decât bine? Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul. 

Fuga după bani prin orice mijloace, lipsit de orice scrupule. E al doilea lucru care ne scurtează viața. 

Noi ne-am adaptat la stadiul la care suntem, iar acum s-a scurtat acest timp de adaptare la condițiile acutale. Ziua a devenit de 20 de ore, timpul parcă se scurge mult mai rapid. Noi nu avem capacitatea de adaptare într-un timp atât de scurt. 

Poluarea. E poluarea exogenă și endogenă. Sunt programe mondiale de prevenire a poluării, dar să nu uităm de responsabilitatea noastră. Poluarea prin alimentație, prin supraalimentație, droguri, alcool în cantități mari. Industria alimentară modernă ne distruge viața. Fiți foarte atenți la această poluare. Nu mai vorbesc de sentimentele urâte.. e o poluare sentimentală. 

Îndepărtarea din ce în ce mai acerbă de natură. Natura e darul suprem pe care-l are omul pe acest pământ. 

Facem greșeala de a înlocui iubirea cu nepăsarea și cu ura”, a spus Ovidiu Bojor. 

Citiți și Voi cu Voicu. Remedii pentru o viață sănătoasă. Dr. Ovidiu Bojor: Cea mai importantă de odihna activă

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu viaţa
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close