Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Mihăiță Toma, despre postul terapeutic. Cât de importantă este dezintoxicarea fizică și psihică

Voi cu Voicu. Mihăiță Toma, despre postul terapeutic. Cât de importantă este dezintoxicarea fizică și psihică

Voi cu Voicu. Mihăiță Toma, despre postul terapeutic. Cât de importantă este dezintoxicarea fizică și psihică
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Iul 2019   •   21:11

Dezintoxicarea fizică și psihică este recomandată de medici pentru asigurarea echilibrului corpului și minții. Mulți medici recomandă postul ca o terapie de curățire a trupului. Complementar cu medicii, specialiștii în holistică dau și ei o mănă de ajutor foarte importantă.

Mihăiță Toma, specialist în holistică, a scris o carte în care ne prezintă toate aceste tehnici. Dezintoxicarea asigură înlăturarea cauzelor bolilor, dar și restabilirea echilibrului în organism, readucerea sistemului imunitar în parametrii normali de funcționare.

Dezintoxicarea mentală și spirituală stimulează sistemul imunitar la nivel mental și spiritual și se face prin schimbarea gândirii și întărirea credinței că veți fi sănătoși. Suntem victimele unei diete de viață inadecvată, consumăm prea multe alimente acidifiante, chimizate, semipreparate, cum ar fi carnea și produsele din carne, zahărul, sucurile cu E-uri, alcoolul, tutunul și sarea în exces.

Stresul și gândirea pesimistă au și ele rolul lor important în dezechilibrele corpului, stările prishice și mentale negative precum ura, invidia, lăcomia, furia, enervările zilnice, frica, agresivitatea, nemulțumirea și ritmul de viață tensionat modifică în rău compoziția sângelui, PH-ul devine acid și dereglează funcțiile multor organe.

Se produc astfel reacții negative în lanț în întreg organismul, favorizând acumularea de toxine. Dezintoxicarea fizică este ansamblul de mijloace și proceduri prin care organismul în mod spontan sau provocat își elimină produșii de dereglare metabolică acumulați și încărcările metabolice și fiziologice în exces.

Mihăiță Toma a vorbit sâmbătă, la Voi cu Voicu, despre binefacerile postului terapeutic.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close