Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Milionarul care a descoperit căile spiritualității: „Succesul în viață e determinat de modul în care utilizăm cele 8 ore de odihnă activă”

Voi cu Voicu. Milionarul care a descoperit căile spiritualității: „Succesul în viață e determinat de modul în care utilizăm cele 8 ore de odihnă activă”

Voi cu Voicu. Milionarul care a descoperit căile spiritualității: „Succesul în viață e determinat de modul în care utilizăm cele 8 ore de odihnă activă”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
30 Noi 2019   •   21:42

Ioan Prisecaru, milionarul și autorul cărții Puterea cunoașterii, a fost invitat la Voi cu Voicu, unde a vorbit despre cum a reușit, prin intermediul spiritualității, să-și îmbunătățească starea interioară și relațiile cu oamenii apropiați. 

"Am început să lipsesc de la firmă. La început lucram în loc de 15 ore, 7 ore, apoi 6 ore, apoi 4 ore, apoi 2 ore, apoi mă duceam de două ori pe săptămână, iar acum mă duc cam o dată pe lună. Eu primesc acasă toate programele și văd exact ce se întâmplă în firmă și în funcție de nevoi intervin. Eu intervin în mine. Dacă lucrez cu mine, în jurul meu se transmite energia și atunci atât familia mea, cât și echipa de management de la fiecare centru de profit, își face treaba. 

Am început să le dau să citească cărți spirituale. Trăim într-o lume mentală. Majoritatea suntem îndreptați spre planul material. Scopul tuturor e să obțină ceva, să aibă o carieră, bani, o poziție socială. Încet au început să înțeleagă și să aplice. Mi-au citit cartea de mai multe ori și am fost receptiv. Acum simt că vor înțelege și mai bine. Cititorii cer tot mai mult cartea. Au devenit și ei mai atenți și chiar și aplică". 

Succesul în viață e determinat de modul în care utilizăm cele 8 ore de odihnă activă

"În cele 24 de ore în care noi suntem cu noi înșine, putem găsi căi ca să ne antrenăm să devenim mai performanți. 8 ore le dedicăm somnului, 8 ore serviciului și 8 ore odihnei active. Secretul succesului în viață este determinat de modul în care utilizăm acele 8 ore de odihnă activă. Dacă știm cum să le utilizăm, putem determina și somnul să fie mai bun și profesia să ne asigure o ascensiune în toate domeniile vieții". 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close