Antena 3 CNN Life Ziua Îndrăgostiților, ce și cui oferim

Ziua Îndrăgostiților, ce și cui oferim

Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă de a-ți demonstra dragostea față de partenerul tău de viață, oferind un cadou pe măsura sentimentelor tale.

Ziua Îndrăgostiților, ce și cui oferim
Sursa foto: Shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2022   •   13:29

Pentru unii, Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare comercială. Pentru alții, aceasta este ocazia perfectă de a-și declara pasiunea și iubirea. La fel ca relațiile, nu există un cadou universal valabil. Până la urmă, fiecare cu “Valentinul” lui.

Cadou romantic sau elegant, jucăuș sau clasic, pentru el sau ea, ori, de ce nu, pentru cuplu, iată câteva idei care te pot ajuta să transformi Ziua Îndrăgostiților într-un succes.

Ce poți oferi de Ziua Îndrăgostiților unui bărbat?

Să recunoaștem. Este bine cunoscut: să faci cadouri unui bărbat este, de cele mai multe ori, un lucru extrem de complicat. Dacă mai adăugăm în ecuație și Valentine’s Day, atunci dificultatea este și mai mare. Nu dispera !

La categoria Dragoste cu D mare, poți opta cu succes, de exemplu, pentru o sticlă din băutura preferată, o șampanie de calitate (pe care o puteți, de altfel, consuma împreună) sau un whisky preferat.

De asemenea, poți oricând să pariezi pe produse cosmetice, de calitate, de la o trusă de bărbierit (pentru a primi mii de sărutări care să nu-ți creeze iritații pe piele) sau, de ce nu, o cremă de corp sau un ulei de masaj (rămâne de stabilit dacă îl oferi pentru el sau pentru plăcerea de a simți mâinile lui pe spatele tău). Și întrucât clasicul continuă mereu să seducă, nu ezita să scoți la iveală ideile de cadouri de Crăciun pe care nu le-ai dăruit deja: o piesă vestimentară, un parfum, un ceas, un portofel, însoțite, evident, de câteva cuvinte dulci…

Ce poți oferi de Ziua Îndrăgostiților unei femei?

Nu intra în panică, alegerea este vastă! Pentru a-i face pe plac iubitei sau oricărei persoane dragi de sex feminin, desigur, există doar o mulțime de opțiuni. La categoria “cadouri pentru a ne sărbători dragostea”, în primul rând, putem opta pentru o bijuterie, un buchet de flori mai special, de ce nu, un frumos inel de logodnă pentru a o cere de soție (da, știm, poate părea un gest comercial deja, dar asta este, unii încă mai fac acest lucru de Valentine’s Day!) sau, dacă vrei să fii nebun de-a binelea, oferă-i o invitație să petreceți Ziua Îndrăgostiților într-un loc inedit.

În categoria cadourilor clasice care funcționează mereu: un parfum, desigur, dar și o trusă de machiaj, o piesă vestimentară sau o geantă la care visa de mult. Sau, dacă vrei să fii mai îndrăzneți: un set de fondue (pentru căpșuni trase în ciocolată, de exemplu, de consumat împreună, la lumina lumânărilor) sau, de ce nu, o pereche de papuci cu paiete! De asemenea, și mai presus de toate, un simplu “te iubesc” pe un post-it nu va da greș niciodată.

Ce cadouri alegi de Ziua Îndrăgostiților pentru un cuplu?

Întrucât Valentine's Day este până la urmă ziua îndrăgostiților, de ce să nu te gândești la un cadou pentru amândoi? Un weekend romantic sau o noapte la un castel, pentru bugete mai mari, sau o cină romantică simplă, dar delicioasă, pregătită cu dragoste acasă. Gătește cel mai minunat meniu de Ziua Îndrăgostiților și fă din asta o seară de neuitat în doi.

Un masaj reciproc, delicatese sau ciocolată de calitate ori o sticlă de șampanie îți vor asigura momente frumoase și, de ce nu, delicioase, în cuplu. Iar dacă sunteți mai îndrăzneți, nu ezita să achiziționezi, de exemplu, un joc de societate mai “obraznic“ sau anumite jucării pentru adulți care vă pot condimenta viața de cuplu.

Orice ai alege, nu uita totuși un lucru: este frumos să-i declari partenerului dragostea ta, de Ziua Îndrăgostiților, dar să-i arăți afecțiune în tot restul anului este minunat!

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close