Antena 3 CNN Mediu Avertismentul unui expert în climă la NASA: "Vom pierde totul! Pământul este pe o traiectorie greşită. Sunt semne peste tot"

Avertismentul unui expert în climă la NASA: "Vom pierde totul! Pământul este pe o traiectorie greşită. Sunt semne peste tot"

„Sunt aici pentru că oamenii de știință nu sunt luați în seamă. Sunt dispus să-mi asum riscul pentru această planetă minunată, pentru copiii mei”, a declarat Peter Kalmus, expert în climă la NASA, în timp ce era legat cu lanțuri de gardul unei bănci în semn de protest.

Avertismentul unui expert în climă la NASA: "Vom pierde totul! Pământul este pe o traiectorie greşită. Sunt semne peste tot"
Sursa foto: Twitter Peter Kalmus
de Claudia Popovici    |    19 Apr 2022   •   19:39

„Vom pierde totul”, spune Peter Kalmus, expert în climă la NASA, care s-a legat cu lanțuri de gardul unei sucursale de bancă JP Morgan Chase, pentru a protesta cu privire la lipsa de acțiuni a guvernului american față de schimbările climatice. 

„Nu este de glumă și nu mințim cu așa ceva, nici măcar nu exagerăm”. mai spune omul de știință subliniind că Pământul ar putea deveni într-o bună zi de nelocuit.

„Sunt aici pentru că oamenii de știință nu sunt luați în seamă. Sunt dispus să-mi asum riscul pentru această planetă minunată, pentru copiii mei”, a mai declarat acesta.

În urma evenimentului, Peter Kalmus, expert în climă la NASA, a fost arestat. Ulterior acesta a transmis că cercetătorii din întreaga lume au fost și ei arestați pentru astfel de acțiuni de protest, notează futurism.com

„Pământul este pe o traiectorie în care poate deveni de nelocuit în viitor”, a subliniat omul de știință de la NASA.

×
Subiecte în articol: NASA schimbările climatice
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close