Antena 3 CNN Actualitate În sfârșit, vești bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

În sfârșit, vești bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că, în perioada următoare, vremea va fi una bună, cu temperaturi normale pentru această perioadă. De la jumătatea lunii însă, este posibil să se răcească, în special în nordul țării.

În sfârșit, vești bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni
Sursa foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    23 Iun 2020   •   09:30

Între 22 și 26 iunie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în sudul și sud- vestul țării, dar și ușor mai ridicate în regiunile nordice. În regiunile sud-estice si în extremitatea de sud a țării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În restul teritoriului cantitățile de apă vor fi excedentare.

În perioada 29 iunie – 6 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 6 – 13 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, dar mai ales în extremitatea de nord-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nordice dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 13 – 20 iulie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte de cât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close