Antena 3 CNN Politică Acuzaţie GRAVĂ faţă de ACL. "Au CUMPĂRAT voturi chiar în faţa secţiei de votare"

Acuzaţie GRAVĂ faţă de ACL. "Au CUMPĂRAT voturi chiar în faţa secţiei de votare"

Acuzaţie GRAVĂ faţă de ACL. "Au CUMPĂRAT voturi chiar în faţa secţiei de votare"
de O.P.    |    13 Noi 2014   •   05:33

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, acuză ACL că a cumpărat voturi la scrutinul din 2 noiembrie. Vicepremierul a făcut public un filmuleţ în care mai mulţi indivizi împart bani alegătorilor, chiar în faţa unei secţii de votare din Alexandria. 

Liviu Dragnea spune că social-democraţii au făcut deja plângere penală. Şi nu este singura acţiune prin care ACL încearcă să-l propulseze pe Iohannis pe fotoliul de la Cotroceni, spune Dragnea.

Echipa lui Iohannis s-ar folosi de DNA şi de numele procurorului general pentru a-i intimida pe primarii care-l susţin pe Victor Ponta.

Preşedintele executiv al PSD susţine că reprezentanţii campaniei lui Klaus Iohannis ar fi dat bani, pentru ca acesta să obţină cât mai multe voturi în primul tur al prezidenţialelor. Dragnea a prezentat presei o înregistrare video în care pot fi observate mai multe persoane care împart bani în faţa unei secţii de votare.

Cazul din Alexandria nu ar fi însă singular, spune Liviu Dragnea.

În plus, într-o încercare de intimidare, echipa lui Klaus Iohannis, ar fi trimis către primarii PSD şi chiar cei ai UNPR copii după plângeri penale adresate şefei DNA,  Laura Codruţa Koveşi. Documentele ar fi fost trimise de la Cluj.

Liviu Dragnea susţine că social-democraţii au depus plângere la Poliţie pentru ambele acţiuni.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close