Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Îmi cer scuze...

Adrian Năstase: Îmi cer scuze...

Adrian Năstase: Îmi cer scuze...
Sursa foto: foto: Facebook/ Adrian Nastase
15 Apr 2018   •   12:50

Adrian Năstase a postat pe blogul personal un mesaj prin care comentează teoria lansată de jurnalista Simona Badulescu despre posibila candidatură a liderului PSD Liviu Dragnea la prezidențialele din 2019.

"In ziarul „National”, din 10 aprilie, Simona Badulescu, sub titlul „PSD repeta prostia Nastase”, scrie, cu elegantă, despre riscul de amputare, de catre PSD, a prerogativelor prezidentiale, in perspectiva candidaturii Dragnea. Pe mine m-a miscat grija sa pentru viitorul prezidential al lui Liviu Dragnea dar  fiind, probabil, mai tanara, nu stie ca am explicat in mai multe randuri, cine a avut initiativa motificarii duratei mandatului de presedinte.

Explic, din nou, doar pentru Simona Badulescu, acest lucru. In ceea ce-l priveste pe Basescu, nu mai insist. Il inteleg. Este deja dus cu capul si nu mai retine.

Constitutia din 2003 nu a fost o constitutie pentru mine ci pentru realizarea unui obiectiv major al Romaniei – aderarea la UE si NATO. Pentru acest obiectiv, a trebuit sa facem unele modificari in textul constitutional", scrie Adrian Năstase.

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close