Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Iohannis încalcă prerogativele constituționale! Ar putea fi suspendat!

Adrian Năstase: Iohannis încalcă prerogativele constituționale! Ar putea fi suspendat!

Adrian Năstase afirmă, într-o postare pe blogul său, că președintele Klaus Iohannis nu ține cont de noua majoritate parlamentară și că ignoră poziția partidelor în criza pe care el a creat-o și se ante-pronunță în legătură cu rezultatul consultărilor de la Cotroceni.

Adrian Năstase: Iohannis încalcă prerogativele constituționale! Ar putea fi suspendat!
05 Feb 2020   •   19:54

"In seara asta, Klaus Werner Iohannis a anuntat că, după căderea guvernului Iohannis I, va anunta mâine un nou guvern – guvernul Iohannis II. După un simulacru de consultări cu partidele politice. Va dori să facă aceeasi smecherie pe care a făcut-o, in mai multe rânduri, Băsescu, desemnându-l pe primarul Negoită sau pe consilierul de la BNR – Lucian Croitoru – candidati de premier. Nu vreau să merg si mai in urmă…

Astăzi, in Parlament, prin adoptarea cu un vot zdrobitor a motiunii de cenzură, s-a evidentiat o nouă majoritate. O majoritate care poate, in mod legitim, să propună un candidat de premier. Inteleg că PSD, Pro România si Alde ar dori să facă o astfel de propunere (poate sprijiniti de UDMR).  Iohannis vorbeste de democratie dar ignoră pozitia partidelor in criza pe care el a creat-o si se ante-pronuntă in legătură cu rezultatul consultărilor. In plus, face acuzatii si jigneste un partid politic. Jigneste si actualul parlament."

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close