Antena 3 CNN Politică Adrian Nastase, mesaj îngrijorător pentru foștii colegi: "PSD riscă să piardă avantajul electoral"

Adrian Nastase, mesaj îngrijorător pentru foștii colegi: "PSD riscă să piardă avantajul electoral"

Adrian Năstase afirmă că intrarea PSD la guvernare este un gest de responsabilitate, în condițiile în care fostul său partid riscă în acest fel să piardă avantajul electoral pe care l-a obținut în opoziție. Fostul premier adaugă că social-democrații ar trebui să ofere soluții și proiecte cu impact mai puternic în zona economică și socială.

Adrian Nastase, mesaj îngrijorător pentru foștii colegi: "PSD riscă să piardă avantajul electoral"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Noi 2021   •   19:20

"PSD se pregăteste să intre la guvernare, riscând să piardă un avantaj electoral pe care l-ar fi avut rămânând in opozitie. Este o decizie de responsabilitate. Dar ea trebuie să fie insotită de anuntarea si punerea in aplicare a unei viziuni de performantă.

Probabil că Departamentele partidului, dacă ar fi functionat, ar fi putut să ofere solutii si proiecte cu impact mai puternic in zona economică si socială. Asa, pare cumva că este vorba doar de un proiect de supravietuire (necesar, fără indoială), un proiect al compromisurilor cu liberalii. Vom vedea.

Este adevărat insă că pentru a reusi să conduci o masină pe dunele desertului trebuie să dezumfli pneurile la o treime", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close