Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: O veste care ne cutremură: premierul Netanyahu se întâlnește cu președintele Putin

Adrian Năstase: O veste care ne cutremură: premierul Netanyahu se întâlnește cu președintele Putin

Adrian Năstase: O veste care ne cutremură: premierul Netanyahu se întâlnește cu președintele Putin
03 Apr 2019   •   16:18

Adrian Năstase comentează pe blogul său informația potrivit căreia premierul israelian Beniamin Netanyahu se întâlnește cu președintele rus Vladimir Putin, cu cinci zile înainte de alegerile din Israel.

Fostul premier se întreabă retoric când ar putea face și președintele Klaus Iohannis o vizită la Moscova.

"Cu cinci zile inainte la alegerile din Israel, premierul Netanyahu merge maine la Moscova pentru a se intâlni cu presedintele Putin. Apar mai multe intrebări. Să fi devenit Netanyahu pro-rus? Sau o  fi cerut voie de la Cristian Preda si de la Vlad Alexandrescu? Sau a primit premierul Israelului o misiune de la presedintele Trump cu care s-a văzut in urmă cu putin timp?

In alt plan (sau, de fapt, in acelasi plan), Austria indeamnă la „legaturi puternice” cu Rusia, deschide două noi consulate in Rusia, ministrul austriac de externe l-a invitat pe Putin la nunta sa, fostul cancelar austriac Schussel (cel in timpul căruia OMV a preluat Petrom!), fost lider al OVP – aflat astazi la guvernare – va deveni, din iunie, unul din cei 12 membri ai Boardului Lukoil, cu sediul la Viena."

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close