Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: PDL se dovedeşte incapabil de schimbare

Adrian Năstase: PDL se dovedeşte incapabil de schimbare

Adrian Năstase: PDL se dovedeşte incapabil de schimbare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
18 Sep 2011   •   18:14
Partidul Democrat Liberal se dovedeşte incapabil de schimbare. El trăieşte în continuare într-o condiţie care să însemne strângerea banilor, pregătirea fraudării alegerilor, o anumită construire a unuit stat poliţienesc şi supravieţuirea pe baza contractelor de stat, a declarat preşedintele Consiliului Naţional PSD, Adrian Năstase, conform Agerpres.

Năstase a afirmat că Sebastian Lăzăroiu, fostul ministru al Muncii, a fost „ejectat” deoarece a venit cu nişte formule de reformare a partidului, iar PDL se dovedeşte incapabil de schimbare.

„Linia dură, linia conservatoare din PDL, cea care practic strânge şi împarte resursele financiare, cea care practic l-a ajutat pe Traian Băsescu să fie reales în 2009, a strâns rândurile şi l-a trimis în afara acestei echipe pe Lăzăroiu care a venit cu nişte analize şi cu nişte concluzii într-un fel derivate din sondaje de opinie în legătură cu anumite motive pentru care PDL este în blocaj la nivel de 20%”, a adăugat Năstase.

Acesta a arătat că Sebastian Lăzăroiu, un „ministru al Muncii catastrofal” vorbeşte, ca analist, despre lucruri de „bun simţ”, despre nevoia unei formule agregate, dar concluziile sale sunt "deranjante”, astfel că „este evident că el a fost ejectat şi el a fost respins pentru că veneau cu nişte formule de schimbare, reformare”, a conchis Năstase.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close