Antena 3 CNN Politică Adriean Videanu a decis să-l dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie

Adriean Videanu a decis să-l dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie

Adriean Videanu a decis să-l dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    08 Iun 2012   •   17:18

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat vineri că-l va da în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie privind o serie de afirmaţii pe care premierul le-a făcut la adresa sa.

Printre afirmaţiile care l-au deranjat pe Videanu este şi cea potrivit căreia democrat-liberalul ar avea "patru dosare la DNA".

"Primul-ministru Victor Ponta calomniază şi jigneşte fără niciun fel de dovadă, motiv pentru care, astăzi am luat decizia să-l dau în judecată pentru calomnie", a declarat Adriean Videanu.

Adriean Videanu fost deranjat şi de o altă acuză ce i-a fost adusă de Victor Ponta, respectiv încheierea unor "contracte cu băieţii deştepţi din energie" pe vremea când era ministru al Economiei.

"Toate contractele cu băieţii deştepţi s-au închiat în perioada 2003-2004 cu maturitate 2013-2014 şi s-au mai încheiat două contracte în perioada ministrului Şereş, în anul 2005. În timpul mandatului meu (la Ministerul Economiei -n.r.) nu s-a încheiat niciun contract", a spus Videanu, vineri, la Antena 3.



×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close