x close

Adriean Videanu, desemnat preşedinte interimar al PDL Bucureşti

de M.Z.    |    02 Iul 2012   •   14:29
Adriean Videanu, desemnat preşedinte interimar al PDL Bucureşti 418 Foto: Agerpres

Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, a fost numit, luni, preşedinte interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, a anunţat, prim-vicepreşedintele partidului, Cezar Preda.

"În prima sedinţă a BPN s-au luat mai multe decizii, printre care organizarea primei şedinţe a Colegiului Director Naţional pe 30 iulie şi nominalizarea pentru funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Bucureşti a lui Adriean Videanu", a spus Cezar Preda, potrivit Agerpres.

De asemenea, fostul edil a fost desemnat şi preşedinte al Comisiei de strategii a partidului şi responsabil al celor opt comisii de specialitate.

Deciziile au fost luate în şedinţa de luni a Biroului Politic Permanent când s-a mai hotărât ca funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei persoanelor de vârsta a treia să fie preluată de Ion Nastea.

BPN al PDL a mai decis responsabilizarea prim-vicepreşedinţilor partidului pe domenii de activitate astfel: Cezar Preda se va ocupa de comunicare, Cristian Preda de relaţii politice internaţionale, Dorin Florea de administraţia publică locală, iar Mihai Stănişoară de relaţiile cu societatea civilă, sindicatele, patronatele şi responsabil de organizaţiile interne.

Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stănişoară şi Dorin Florea au fost aleşi, sâmbătă, în cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi PDL.

Pe 12 iunie, Elena Udrea a anunţat că demisionează din funcţia de preşedintele al organizaţiei PDL Bucureşti, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.
Citeşte mai multe despre:

adriean videanu Elena Udrea demisie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati