Antena 3 CNN Politică Alegeri parţiale în Colegiul 1. Honorius Prigoană şi Radu Stroe luptă pentru un loc de deputat

Alegeri parţiale în Colegiul 1. Honorius Prigoană şi Radu Stroe luptă pentru un loc de deputat

Alegeri parţiale în Colegiul 1. Honorius Prigoană şi Radu Stroe luptă pentru un loc de deputat
Sursa foto: Alegeri
17 Ian 2010   •   09:41

Alegătorii Colegiului 1 din Capitală sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a participa la alegerile parţiale, organizate pentru ocuparea locului de deputat, lăsat vacant după ce Bogdan Olteanu a demisiona pentru a accepta postul de viceguvernator al BNR. În cursa electorală sunt înscrişi doi candidaţi, Honorius Adrian Prigoană (PD-L) şi Radu Stroe (PNL).

La urne sunt aşteptaţi peste 44.000 de alegători. Scrutinul se desfăşoară în 25 de secţii de votare, organizate în 12 imobile. Pentru acest scrutin au fost tipărite 44.540 de buletine de vot, reprezentând numărul alegătorilor cu drept de vot din circumscripţia electorală nr. 42, plus o rezervă de 10%.

În jurul punctelor de votare sunt mobilizaţi peste 50 de poliţişti şi 180 de jandarmi. Aceştia vor fi responsabili cu menţinerea şi asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi a pazei secţiilor de votare. Poliţiştii şi jandarmii vor asigura şi paza materialelor destinate votării atunci când acestea vor fi transportate la secţiile de vot, precum şi a spaţiilor de depozitare.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close