Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Excludem PSD din orice fel de formulă guvernamentală

Alina Gorghiu: Excludem PSD din orice fel de formulă guvernamentală

PNL exclude PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară, a declarat, luni, senatoarea PNL Alina Gorghiu. Întrebată cine va fi propunerea de premier a PNL la consultările de la Cotroceni, Gorghiu a răspuns: „Fără echivoc, PNL are o decizie politică, Ludovic Orban este decizia în acest moment”.

Alina Gorghiu: Excludem PSD din orice fel de formulă guvernamentală
de Dan Gabor    |    07 Dec 2020   •   19:20

„Speranța mea este că într-un interval de timp rezonabil vom reuși să adunăm la masă liderii partidelor de centru dreapta în așa fel încât Guvernul să poată fi votat repede”, a declarat Alina Gorghiu, luni seară, la Digi24.

Aceasta a subliniat că liberalii exclud PSD din orice fel de formulă guvernamentală și parlamentară: „Sunt niște jaloane pe care le avem cu toții. PNL, USR PLUS, cred că și UDMR se va asocia cu noi în acest demers”.

Cât despre eventualele reproșuri în urma rezultatelor alegerilor parlamentare, Alina Gorghiu a spus că nu ar vrea să reproșeze, însă poate găsi o cauză: „Este inerentă uzarea unui partid care își exercită guvernarea, am fost un partid atacat un an de zile”.

Cu toate acestea, senatoarea a recunoscut că rezultatul nu este cel pe care PNL și l-a dorit.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PSD PNL
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close