Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Principalul obiectiv al PNL este scăderea fiscalității

Alina Gorghiu: Principalul obiectiv al PNL este scăderea fiscalității

Alina Gorghiu: Principalul obiectiv al PNL este scăderea fiscalității
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Noi 2016   •   16:18

Liberalii promit că un posibil viitor guvern Cioloş doi va aduce cea mai mare creştere economică a ţării. Iar principala modalitate prin care această creştere să aibă loc este reducerea fiscalităţii excesive, care în România este peste media europeană, a declarat Alina Gorghiu, care care candidează la Senat pe listele din Timişoara ale partidului.

Alina Gorghiu promite că printre primele măsuri luate de guvernul liberal se vor regăsi scăderea la 16% a contribuţiilor sociale pentru angajat şi pentru angajator, reducerea TVA de la 20 la 16 la sută şi înjumătăţirea numărului taxelor şi impozitelor.

”Nu putem vorbi despre niciun proiect de dezvoltare şi despre bunăstare dacă nu vorbim despre o creştere economică constantă, gândită pe următorii patru ani, dar ca să reuşim să avem această creştere economică, principalul obiectiv al PNL este scăderea fiscalităţii, pentru că de fiecare dată când liberalii au fost la putere, fiscalitatea s-a redus” a spus președintele PNL.

Preşedintele PNL susţine că în următorii patru ani liberalii vor pune accent pe stimularea investiţiilor şi industrializarea României.

”Vorbim despre două mari proiecte, înfiinţarea Fondului român de dezvoltare rural-urban pentru a putea face acele investiţii strategice de care România are nevoie, toate proiectele pe infrastructura mare şi complementar vom înfiinţa Banca Naţională de Dezvoltare şi Investiţii a României, care va finanţa proiecte publice şi private, rezultând o creştere semnificativă a numărului de locuri de muncă” a continuat Gorghiu.

Liberalii propun în programul de guvernare şi facilităţi fiscale pentru şomeri şi cei care îi angajează. Astfel, cei care îşi vor găsi un loc de muncă la peste 50 de km de domiciliu vor primi câte o subvenţie de trei mii de lei.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close