Antena 3 CNN Politică Aura Vasile şi-a prins în păr o panglică inscripţionată "Ticăloşi", în semn de protest la afirmaţia lui Băsescu (VIDEO)

Aura Vasile şi-a prins în păr o panglică inscripţionată "Ticăloşi", în semn de protest la afirmaţia lui Băsescu (VIDEO)

Aura Vasile şi-a prins în păr o panglică inscripţionată "Ticăloşi", în semn de protest la afirmaţia lui Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
08 Sep 2010   •   13:04

Acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa "ticăloşilor" care au cumpărat voturi păcălind pensionarii că le vor dubla pensiile au provocat mare supărare printre parlamentarii Opoziţiei. Deputatul Aura Vasile şi-a prins în păr o panglica pe care scrie "Ticăloşi" şi a precizat că a votat pentru ca punctul de pensie să fie majorat.

Reacţia deputatului Aura Vasile este un gest de revoltă la declaraţia preşedintelui care a spus că vinovaţi pentru situaţia dezastruasă a sistemului de pensii sunt "ticăloşii" care au minţit în campania electorală.

Pe lista "ticăloşilor" despre care vorbeşte Traian Băsescu se poate număra şi premierul, Emil Boc, dar şi fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu. Şi cei doi i-au asigurat pe români că nici salariile şi nici pensiile nu vor fi diminuate.

Printre cei care promiteau în campania electorală majorarea pensiilor se numără şi noul ministru al Muncii, Ioan Nelu Botiş. Acesta voia ca pensiile mici să fie majorate cu aproximtaiv 80%, astfel încât în 2012 pensia socială să ajungă la 305 EURO/lună.



Antena 3

×
Subiecte în articol: protest
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close