Antena 3 CNN Politică Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern

Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern

Avocatul Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern
Sursa foto: Foto: Facebook/Gheorghe Piperea
13 Noi 2017   •   20:53

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat, luni seară, că a decis să îşi înainteze demisia din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose, precizând că şeful Executivului a fost de acord cu decizia sa. 

Piperea a spus că a luat această decizie deoarece „nu vreau să acaparez atenția publică și să deviez, chiar și pentru câteva ore, programul administrației”.

„Precizez că nu premierul și nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a aparținut”, a mai spus Gheorghe Piperea.

Anunţul demisiei lui Gheorghe Piperea vine după ce, luni după-amiază, avocatul a scris pe Facebook că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze pentru a-şi putea proba nevinovăţia. 

„Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat şi i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-şi probeze nevinovăţia şi, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumţia de nevinovăţie merită salvată chiar şi în cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp. Chiar avem şi altceva de făcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a dlui Dragnea”, a susţinut Piperea. 

×
Subiecte în articol: demisie guvern Gheorghe Piperea avocat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close