Antena 3 CNN Politică Baconschi: Un Guvern PDL - PSD? "Never say never"

Baconschi: Un Guvern PDL - PSD? "Never say never"

Baconschi: Un Guvern PDL - PSD? "Never say never"
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mar 2012   •   14:15

Ipoteza unui guvern PDL-PSD nu este exclusă, este de părere prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi, care a declarat, vineri, la RFI, că în politică este valabilă formula "never say never", informează Mediafax.

"Never say never, cum obişnuim să spunem în politică, n-are rost să trasăm linii roşii insurmontabile, să spui - acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Ca dovadă, s-a întâmplat şi n-a prea funcţionat în 2009" a declarat Baconschi.

"Eu cred că apa cu uleiul nu trebuie amestecate şi nu pot fi amestecate, fizic. Aşa încât, bine ar fi ca după toate aceste compromisuri care au populat scena politică cu animale hibride, cu struţo-cămile, să se resepare apele, pentru că stânga e stânga şi dreapta e dreapta, nu putem să facem a treia cale în România", a declarat acesta, referindu-se la posibilitatea unei colaborări PDL-PSD după alegerile parlamentare.
   
Cele trei formaţiuni ale USL - PSD, PNL şi PC - vor decide "cel mai probabil pe 7 aprilie", la nivel de congres, că nu vor avea niciun fel de colaborare politică cu preşedintele Traian Băsescu şi PDL, a anunţat, luni, liderul social-democrat Victor Ponta.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close