Antena 3 CNN Politică Băsescu: Numirea lui "Bolhaş" la CC, inadmisibilă. Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului

Băsescu: Numirea lui "Bolhaş" la CC, inadmisibilă. Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului

Băsescu: Numirea lui "Bolhaş" la CC, inadmisibilă. Eu nu voi participa la ceremonia de depunere a jurământului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Dec 2013   •   21:14
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că nu va participa la ceremonia de depunere a jurământului de către Lucian Bolcaş ca judecător al Curţii Constituţionale, arătând că i se pare "inadmisibil" să fie numit la CC "un om cu mentalitatea şi gândirea" acestuia.
 
"Eu nu voi participa la ceremoia de depunere a jurământului de către acest domn", a spus preşedintele Băsescu, miercuri seara, într-o emisiune a postului B1 TV.
 
"Mi se pare inadmisibil să numeşti în CC un om cu mentalitatea, gândirea lui Lucian Bolhaş (Lucian Bolcaş - n.r.)", a mai spus Băsescu.

Declaraţiile preşedintelui au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Fostul parlamentar PRM Lucian Bolcaş a declarat, miercuri, că a fost propus de PSD pentru a fi judecător la CC şi că a acceptat, considerând că este "o onoare".

Iulia Motoc a anunţat că pe 18 decembrie va depunde jurământul ca judecător al CEDO, la Strassbourg.
 
Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a ales-o, în 2 octombrie, pe Iulia Motoc pentru funcţia de judecător la CEDO, dintre cele trei propuneri înainte de România.
 

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas Iulia Motoc Subiectiv
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close