Antena 3 CNN Politică Băsescu, preferat de Antonescu în turul doi: "Întruchipează mai bine mocirla de care trebuie să ne despărţim"

Băsescu, preferat de Antonescu în turul doi: "Întruchipează mai bine mocirla de care trebuie să ne despărţim"

Băsescu, preferat de Antonescu în turul doi: "Întruchipează mai bine mocirla de care trebuie să ne despărţim"
Sursa foto: Crin Antonescu, Traian Bãsescu
16 Noi 2009   •   18:06

Preşedintele PNL, Crin Antonescu îl preferă pe Traian Băsescu în turul doi, pentru că acesta are "avantajul didactic de a întruchipa mai bine această mocirlă de care trebuie să ne despărţim". Întrebat cu cine ar prefera să ajungă în turul al doilea la alegerile prezidenţiale, Antonescu a declarat iniţial că nu are preferinţe, deoarece atât Traian Băsescu cât şi Mircea Geoană sunt români şi, prin urmare, va fi preşedintele lor.
"Prefer cu Traian Băsescu, pentru că este mai instructiv şi pentru opinia publică, pentru cei tineri, pentru că se conferă în mod mult mai clar două caractere, două atitudini în raport cu instituţia prezindeţială", a revenit Antonescu asupra declaraţiei sale iniţiale.
Candidatul PNL la Preşedinţie a explicat că Băsescu are "avantajul didactic de a întruchipa mai bine această mocirlă de care trebuie să ne despărţim". "Având personalitate, Traian Băsescu colorează", a mai spus Antonescu despre contracandidatul său.
"Prefer cu Traian Băsescu, pentru că este mai instructiv şi pentru opinia publică, pentru cei tineri, pentru că se conferă în mod mult mai clar două caractere, două atitudini în raport cu instituţia prezideţnială",
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la un miting electoral de la Sibiu, că "poate ar fi mai bine" să intre în turul al doilea cu Crin Antonescu, pentru că românii merită doi candidaţi de dreapta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu tur prezidentiale
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close