Antena 3 CNN Politică Băsescu susţine că propunerea de premier a PDL este respinsă definitiv

Băsescu susţine că propunerea de premier a PDL este respinsă definitiv

Băsescu susţine că propunerea de premier a PDL este respinsă definitiv
Sursa foto: Traian Bãsescu
16 Oct 2009   •   14:24

Propunerea PDL pentru funcţia de premier trimisă ieri la Cotroceni "este respinsă definitv în acest moment" a anunţat vineri, la RRSA, preşedintele Traian Băsescu. Surse democrat-liberale au acreditat ideea că propunerea lansată dinspre Modrogan de liderii PDL spre Palatul Cotroceni viza numirea ca premier a fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei.

Şeful statului a precizat că PDL a propus un om politic pentru funcţia de premier, democrat-liberalii făcând propunerea în calitate de partid cu cel mai mare număr de parlamentari, dar a refuzat să dea nume pe motiv că "este respinsă definitiv de mine în acest moment".
Şeful statului a recunoscut că nici PDL nu este mulţumit de actuala situaţie. "PDL este nemulţumit că nu am desemnat propunerea lor", a explicat Traian Băsescu, carea adăugat însă că "probabil" că PDL l-a înţeles că trebuia să aleagă o soluţie de premier care "să satisfacă într-un fel şi alianţa de la Grivco".
"Eu am recomandat menţinerea tuturor partidelor politice în Cabinet, chiar dacă ar însemna un Cabinet mai larg", a mai spus şeful statului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close