Antena 3 CNN Politică Berceanu: PDL nu atacă, ci schimbă săptămâna aceasta preşedintele Senatului prin vot

Berceanu: PDL nu atacă, ci schimbă săptămâna aceasta preşedintele Senatului prin vot

Berceanu: PDL nu atacă, ci schimbă săptămâna aceasta preşedintele Senatului prin vot
Sursa foto: Radu Berceanu
15 Mar 2010   •   10:48

PDL va reuşi să schimbe săptămâna aceasta preşedintele Senatului, deoarece cererea democrat-liberalilor nu poate fi nici constituţională şi nici neconstituţională, a prognozat luni, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu
"Nu-l atacăm, schimbăm preşedintele Senatului prin vot. De mult prea multe ori oprim lucruri care nu ne plac prin a nu le discuta, vezi formula lui Geoană, ca să nu se ajungă la discutarea revocării pe ordinea de zi a Senatului nepunând pe ordinea de zi o cerere. O cerere nu poate fi nici constituţională, nici neconstituţională. Este cererea unor senatori de a discuta ceva, de exemplu cererea unor senatori de a discuta despre influenţa razelor de lună asupra galoşilor de gumă", a explicat Berceanu iniţiativa senatorilor PDL.
El a mai susţinut că, de vreme ce majoritatea celor prezenţi în Senat vor să discute această problemă, nimeni, nici Curtea Constituţională, nici preşedintele ţării, nici cel al Senatului nu pot împiedica dezbaterea.
"Că în cursul dezbaterii se ajunge la o concluzie sau la alta, este altceva, dar ideea că cineva stabileşte Ťmie mi se pare că e neconstituţional ce vreţi voiť, mi se pare o altă încălcare gravă a Regulamentului", a mai spus Berceanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close