Antena 3 CNN Politică Boc a scos încă 100 de milioane de lei pentru edili dintr-un fond presupus ajuns la fundul sacului

Boc a scos încă 100 de milioane de lei pentru edili dintr-un fond presupus ajuns la fundul sacului

Boc a scos încă 100 de milioane de lei pentru edili dintr-un fond presupus ajuns la fundul sacului
Sursa foto: Emil Boc
12 Noi 2009   •   17:54

Încă 100 milioane de lei au luat drumul primăriilor din teritoriu direct din Fondul de Rezervă bugetară de care la sfârşitul lunii octombrie premierul în exerciţiu se plângea că nu mai conţine decât 7 milioane de lei. Suma se alătură astfel celor 159,9 milioane de lei alocaţi, din sume defalcate din TVA, pentru proiecte de infrastructură şi construcţie de baze sportive, cei mai mulţi bani fiind acordaţi primăriilor conduse de PDL şi PNL.
Noua suplimentare de fonduri a fost decisă pentru pentru finanţarea unor cheltuieli curente şi de capital ale unor primării. Decizia Guvernului luată pe data de 21 octombrie a fost publicată joi în Monitorul Oficial şi arată că banii au fost luaţi chiar din Fondul de rezervă bugetară despre care Emil Boc spunea în data de 28 octombie că mai conţine doar 7 milioane lei.
Noul val de finanţări către primării nu se poate compara cu cele 662 milioane de lei repartizate de Guvernul PDL-PSD autorităţilor locale, în primăvara acestui an, pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive, cei mai mulţi bani fiind alocaţi primăriilor conduse de cele două partide.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close