Antena 3 CNN Politică Boc, convins că Parlamentul nu va mai "recidiva" şi va da foarte repede un nou guvern

Boc, convins că Parlamentul nu va mai "recidiva" şi va da foarte repede un nou guvern

Boc, convins că Parlamentul nu va mai "recidiva" şi va da foarte repede un nou guvern
Sursa foto: Emil Boc
06 Noi 2009   •   16:20

Parlamentul va da foarte repede un nou guvern pentru ca România să poată respecta angajamentele pe care le are pe plan interna şi internaţional, a afişat vineri,un optimism suprinzător, primul-ministru interimar Emil Boc. Liderul PDL a susţinut că are încredere că parlamentarii nu vor recidiva în cazul acestuia după ce "au greşit" la votul pentru Cabinetul propus de Lucian Croitoru. El a amintit că învestirea unui nou Guvern este necesară pentru aprobarea bugetului pentru 2010 şi îndeplinirea altor angajamente faţă de FMI. Starea sa de spirit este însă contrazisă de reticenţa manifestată de liderii celorlalte partide parlamentare. Rând pe rând , PNL, PSD şi UDMR au anunţat că nu vor participa la discuţiile la care au fost invitate în această după amiază de către Negoiţă care s-a instalat deja la Palatul Victoria în biroul lăsat liber de predecesorul său, Lucian Croitoru.

?Sunt convins că votul Parlamentului va fi unul care va da un guvern foarte repede pentru a se respecta angajamenttele pe care România le are. Am încredere că după ce a greşit prima dată, Parlamentul nu va recidiva", a afirmat Boc.
În ceea ce priveşte forma de guvern care ar putea trece de legislativ, liderul PDL a spus că aceasta se va concretiza în urma discuţiilor din această seară cu restul formaţiunilor politice.

?Premierul a şi arătat că merge pe o formulă în cascadă pornind de la guvernul de uniune naţională naţională? a mai spus Boc.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close