Antena 3 CNN Politică Boc, despre reducerea numărului membrilor BPN: Timpul e prea scurt pentru a încerca modificarea Statutului

Boc, despre reducerea numărului membrilor BPN: Timpul e prea scurt pentru a încerca modificarea Statutului

Boc, despre reducerea numărului membrilor BPN: Timpul e prea scurt pentru a încerca modificarea Statutului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    18 Iun 2012   •   16:32

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a declarat, luni, că structura de conducere a Partidului Democrat Liberal nu va fi redusă, întrucât pentru modificarea numărului membrilor BPN trebuie schimbat Statutul partidului, iar "timpul este scurt".

"Acum cred că nu mai avem timp să intrăm în modificarea Statutului astfel încât partidul să-şi continue în forţă activitatea. Deocamdată, mâine (marţi - n.r.) la Consiliul Naţional de Coordonare mergem cu propunerea de Convenţie Naţională Extraordinară în vederea alegerii preşedintelui şi a BPN pe actuala structură a Statului", a spus Emil Boc, citat de Mediafax.

Emil Boc este de părere că "timpul e prea scurt pentru a încerca modificarea Statutului" şi că, probabil, "mai încolo va fi timp pentru alte analize".

Boc a precizat că este nevoie ca "rapid" partidul să-şi desemneze o structură de conducere în 30 iunie, iar apoi, ca partid de opoziţie, PDL să apere democraţia şi statul de drept de "derapajele actualei puteri".

×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl statut BPN partid
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close