Antena 3 CNN Politică Boc face din nou concurenţă PSD: Colegiu Director în aceeaşi zi cu şedinţa Consiliului Naţional

Boc face din nou concurenţă PSD: Colegiu Director în aceeaşi zi cu şedinţa Consiliului Naţional

Boc face din nou concurenţă PSD: Colegiu Director în aceeaşi zi cu şedinţa Consiliului Naţional
Sursa foto: Emil Boc
08 Mar 2010   •   14:40

Democrat-liberalii fac din nou concurenţă evenimentelor organizate de PSD. Dacă în luna februarie era cât pe ce să ţină Colegiul Director în aceeaşi zi cu a Congresului PSD, conducerea democrat-liberală a decis luni ca lucrările acestui for să aibă loc joi, simultan cu şedinţa Consiliului Naţional al PSD, dedicată alegerii unei noi concuceri la nivelul acestei structuri de partid. De această dată, preşedintele Traian Băsescu nu va mai fi invitat, fiind vorba despre "o analiză internă" a partidului.
Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat că s-a decis convocarea, pentru joi, la Palatul Parlamentului, a Colegiului Director, pe ordinea de zi aflându-se o analiză a guvernării până în prezent, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, plus stadiul modificărilor aduse la Statutul partidului în comisia de profil.
Analiza guvernării urmează să fie făcută de premierul Emil Boc. În ceea ce priveşte Statutul PDL, vicepreşedintele democrat-liberal a amintit că a fost stabilit termenul de 15 martie pentru finalizarea proiectului noului Statut al partidului, precum şi un calendar în ceea ce priveşte Congresul şi alegerile interne din PDL.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close