Antena 3 CNN Politică Boc îşi avertizează miniştrii: Nivelul de absorbţie a fondurilor UE, criteriu pentru viitoarele remanieri

Boc îşi avertizează miniştrii: Nivelul de absorbţie a fondurilor UE, criteriu pentru viitoarele remanieri

Boc îşi avertizează miniştrii: Nivelul de absorbţie a fondurilor UE, criteriu pentru viitoarele remanieri
Sursa foto: Emil Boc
19 Ian 2010   •   16:05

Miniştrii Cabinetului Boc au fost, marţi, atenţionaţi de propriul premier că nu vor fi scutiţi de ameninţarea remanierii dacă nu vor reuşi să absoarbă fondurile europene la nivelul instituţiilor pe care le conduc. Astfel, performanţa în accesarea banilor de la UE va fi un criteriu de evaluare a activităţii fiecărui membru al cabinetului şi va conta la o eventuală remaniere a Guvernului.
"Gradul de performanţă al absorbţiei fondurilor comunitare de către miniştri va fi un criteriu al evaluării fiecăruia şi va sta la baza eventualelor remanieri guvernamentale, care sunt fireşti într-un act de guvernare. Deci un criteriu al evaluării fiecărui ministru va fi acela al performanţei absorbţiei fondurilor comunitare, pornind de la momentul zero, acesta al preluării mandatului", a afirmat premierul.
Boc a subliniat că atragerea fondurilor comunitare constituie o prioritate a Guvernului, deoarece banii europeni sunt o şansă acordată modernizării ţării şi un mijloc de a ieşi din actuala criză financiară şi a asigura relansarea economică.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc remaniere fonduri UE
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close