x close

Boc: Ponta şi Antonescu sunt tot mai agresivi cu PDL pentru că soluţiile lor nu se regăsesc nici la partidele din Europa

de G.S.    |    10 Dec 2011   •   20:44
Boc: Ponta şi Antonescu sunt tot mai agresivi cu PDL pentru că soluţiile lor nu se regăsesc nici la partidele din Europa Foto: INTACT Images
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă că liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu devin tot mai disperaţi, pentru că UE abandonează demagogia şi populismul.

Premierul a precizat că soluţiile pe care aceştia le propun nu se mai regăsesc nici la familiile politice de care aparţin cei doi, conform Mediafax.

Azi, cu cât domnii preşedinţi Antonescu şi Ponta văd cu UE abandonează în fiecare zi populismul şi disperaţi pentru că le fuge terenul de sub picioare, terenul promisiunilor fără acoperire, al populismului, al demagogiei şi al dorinţei de a câştiga voturi prin promisiuni care nu pot fi susţinute economic nici măcar o lună”, a spus Boc, la gala Tineretului Democrat Liberal.

Boc a adăugat că cel mai recent acord stabilit la Bruxelles este unul împotriva populismului şi împotriva liderilor populişti, apreciind că cei din UE care vorbesc limba lui Ponta şi Antonescu sunt din ce în ce mai puţinik.

„Nu ne miră că Antonescu şi Ponta devin tot mai agresivi cu PDL, pentru că văd că soluţiile propuse de ei nu se mai regăsesc nici la partidele politice socialiste sau liberale din Europa”, a spus Boc.
 

Parteneri
Parteneri
sati