Antena 3 CNN Politică Boc se vede joi seară cu delegaţia FMI pentru o posibilă revizuire a acordului de împrumut

Boc se vede joi seară cu delegaţia FMI pentru o posibilă revizuire a acordului de împrumut

Boc se vede joi seară cu delegaţia FMI pentru o posibilă revizuire a acordului de împrumut
Sursa foto: Emil Boc
29 Oct 2009   •   11:49

Premierul interimar, Emil Boc, se va întâlni joi, la ora 18.30, cu membrii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI), pentru a doua revizuire a acordului încheiat de România cu instituţia financiară, susţin surse oficiale.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anunţat încă de miercuri, că delegaţia Fondului va avea astăzi o întrevedere cu premierul, unde probabil vor mai participa şi alţi miniştri.
Delegaţia FMI se află în România pentru a doua revizuire a acordului şi s-a întâlnit, miercuri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, având şi o primă discuţie, la nivel de experţi, cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor Publice.
Delegaţia plănuieşte să se întâlnească cu mai mulţi lideri politici pentru a discuta pe marginea acordului de împrumut şi a obligaţiilor asumate, a declarat, miercuri, şeful misiunii Fondului în România, Jeffrey Franks, care a precizat că discuţii între instituţia financiară internaţională şi politicieni au avut loc şi în trecut. Joi dimineaţa, misiunea FMI s-a întâlnit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, dar cele două părţi nu par a fi ajuns la vreun rezultat, mai ales pe tema legilor pensiilor şi salarizării unice.
Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close