Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac: Am asistat la o manipulare. Aceasta nu este opera unor civili

Bogdan Chirieac: Am asistat la o manipulare. Aceasta nu este opera unor civili

Bogdan Chirieac: Am asistat la o manipulare. Aceasta nu este opera unor civili
Sursa foto: foto- Antena 3
13 Sep 2018   •   17:22

Întâlniri de ultimă ora la sediul PSD.

Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Teodorovici și Tudorel Toader au ajuns la partid. Liviu Dragnea i-a convocat la sediul partidului pe șefii de organizații sub pretextul oficial de a vorbi despre organizarea referendumului pentru familia tradițională.

Neoficial, sursele susțin că Dragnea încearcă să-și consolideze poziția de lider prin discuții și negocieri cu liderii de organizații. În plus a apărut și informația că 28 de lideri județeni ar fi semnat o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților, lucru catalogat de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, un om apropiat de Liviu Dragnea, drept o bazaconie.

Potrivit analistului politic Bogdan Chirieac, prin aruncarea în presă a acestor informații legate de scrisoarea semnată de cei 28 de lideri județeni, se încearcă o manipulare.

"Cu toată dragostea vă spun: asta nu e o opera unor civili. Nu știu dacă sunt civili români, militari români - nu știu ce este, dar vedeți că a fost un întreg val. Dragnea face pasul înapoi fără să se comunice motivul", a spus Chirieac.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close